×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver knokt voor huwelijk

Nicolette Kluijver knokt voor huwelijk
12.01.2019 -

Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt vechten voor hun huwelijk. Dat laat het management van Nicolette weten. 'De ziekte van Nicolette heeft grote impact gehad op haar gezinsleven en haar huwelijk. De liefde is er nog steeds en de wil om te knokken voor het gezin.'


Dit weekend werd duidelijk dat het huwelijk van de twee in zwaar weer zit. Een inmiddels verwijderde Instagram-post van de presentatrice wees daar kort op.

'Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan', viel er te lezen in de foto. Nicolette schreef daaronder met een emoji van een gebroken hart: 'We zullen de beste vriendjes blijven.'

Het management deed haar mededeling aan RTL Boulevard. Nicolette en Joost trouwden in 2012. Samen hebben ze drie kinderen: Isabella (6) en de tweeling Ana-Sofia en Jesse (4).