×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver dankt vanuit bed voor alle steun

7.03.2017 -

Nicolette Kluijver dankt iedereen voor alle lieve berichten die ze heeft gehad nadat bij haar het voorstadium van longkanker is ontdekt. De presentatrice plaatste een selfie vanuit een bed en laat iedereen weten dat ze zeker terugkomt.


'Dit is het dan. Mijn vertrouwen is groter dan mijn angsten', schrijft ze. 'Dank voor alle lieve berichten. Ik heb heel veel steun aan jullie gehad! Ik heb geweldige artsen waar ik het volste vertrouwen in heb.' Ze laat weten dat ze dit gaat overwinnen en dat ze zeker terugkomt. Het lijkt erop dat Nicolette in een ziekenhuisbed ligt op de foto.

Onlangs kwam het bericht naar buiten dat bij Nicolette het voorstadium van longkanker is ontdekt. Zij moet onder hiervoor onder het mis, om een deel van haar linkerlong te laten verwijderen. De presentatrice heeft al haar werk per direct stilgelegd.