‘Nicole Richie wil nog een kind’

Nicole Richie wil nog een kind. Een bron vertelt dat de dochter van Lionel Richie denkt dat een derde kindje ervoor zal zorgen dat zij en haar man Joel Madden de lastige periode in hun huwelijk achter zich kunnen laten.

Dat meldt RadarOnline

"Nicole probeert wat kilo's aan te komen, want ze wil graag zwanger worden", aldus een insider. "Zij en Joel hebben een moeilijke tijd achter de rug. Ze denkt dat een kindje hun huwelijksproblemen kan oplossen." Nicole denkt alleen dat haar vrienden niet begrijpen waarom ze weer zwanger wil worden. "Ze is bang dat zij denken dat ze het doet om Joel onder druk te zetten zodat hij bij haar blijft."

Eerder dit jaar vertelde Nicole nog in een interview dat ze niet nadacht over een derde kindje. "Maar je weet nooit wat er gebeurt", voegde ze daar destijds aan toe. Een paar maanden later gingen er ineens regelmatig geruchten dat het niet goed ging tussen Nicole en Joel. Ze zouden zelfs over een scheiding hebben nagedacht. Nicole en Joel hebben samen twee kinderen Harlow (7) en Sparrow (6).