Nicole Kidman krijgt ode van haar man

Countryzanger Keith Urban heeft zaterdag een ode gebracht aan zijn vrouw Nicole Kidman. Tijdens zijn concert in Sydney nam hij de tijd om te vertellen wat zijn echtgenote voor hem betekent en hoe de actrice jaren geleden aan hun huwelijksplannen twijfelde.

Nicole is Keiths 'beste vriend' en 'de ware', vertelde hij volgens Daily Mail aan het publiek. "Ik wil graag iets speciaals voor haar doen, want vandaag precies 8 jaar geleden gingen we over 5 dagen trouwen", aldus de 46-jarige Grammywinnaar.

"Een paar dagen daarvoor praatte ik met mijn verloofde over de trouwdag en ze was bezorgd over onze trouwplannen, wat logisch was. Ik deed alles wat ik kon om haar te verzekeren dat ik goed voor haar zou zijn, ik kon het voelen." Toen de Australiër Nicoles twijfels een dag later met een bevriende songwriter besprak, besloten de twee daar een lied over te schrijven, zo vertelde Keith voordat hij het bewuste nummer inzette.

Na afloop van het lied was hij nog steeds niet uitgepraat over zijn echtgenote. "In een donkere wereld vol gif en enge mensen is ze buitengewoon, puur en een prachtig licht. Ik hou van je met heel mijn hart, mijn meisje."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen