×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

’Nicole en Lewis zijn al maand uit elkaar’

2.07.2013 -

Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton zijn al een maand geen setje meer. Dat vertelt een bron aan The Sun. ’Ze zijn al ongeveer een maand uit elkaar, maar ze hebben het stilgehouden. Alleen een paar goede vrienden en familieleden waren van de breuk op de hoogte’, aldus de insider over de breuk die maandag bekend werd.


 

Volgens de bron is de zangeres er helemaal kapot van. ’Ze dacht dat hij de ware was, maar dit bleek dus niet zo.’ Nicole gaf maandag een optreden in Sardinië. ’Ze stort zich nu even op haar werk. Dan hoeft ze minder aan het stuklopen van haar relatie te denken.’

Lewis en Nicole waren vijf jaar samen. De reden van de breuk zou te maken hebben met hun drukke werkschema's. In 2010 en 2011 gingen ze ook al eens uit elkaar.