×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolas Cage nog altijd kapot van gestrand vierdaags huwelijk

Nicolas Cage nog altijd kapot van gestrand vierdaags huwelijk
7.08.2019 -

Nicolas Cage heeft het nog steeds zwaar met het feit dat zijn huwelijk met Erika Koike eerder dit jaar al na vier dagen is gestrand. De 55-jarige acteur zegt dat het hem pijn heeft gedaan.


‘Er was recentelijk een breuk, blikt Nicolas terug’in The New York Times Magazine. ‘Ik wil er liever niet over praten. Ik was behoorlijk kapot ervan en de wijze waarop het is gebeurd.

De acteur en de visagiste waren ruim een jaar bij elkaar toen ze elkaar in maart het jawoord gaven in Las Vegas. Vier dagen na de bruiloft vroeg Nicolas al een nietigverklaring aan omdat ze volgens hem dronken waren en niet wisten wat ze deden. Ook zou Erika niet eerlijk zijn geweest over een relatie met een ander persoon en haar criminele verleden. De scheiding was uiteindelijk na 69 dagen afgerond.

Voor Nicolas is het overigens niet zijn enige flitshuwelijk. In 2002 hield hij het slechts drie maanden vol met Lisa Marie Presley. Zijn huwelijken met Patricia Arquette (zes jaar) en Alice Kim (twaalf jaar) waren succesvoller.