×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Schilder en Kirsten vieren de eerste verjaardag als echtpaar

15.07.2016 -

De eerste verjaardag in huize Schilder na het droomhuwelijk van Nick en Kirsten! Mevrouw Schilder is vandaag jarig en haar echtgenoot wil dat met de hele wereld delen.


Kirsten heeft een prachtige taart van haar man gekregen. Dat moet op de kiek gezet worden natuurlijk! De foto van zijn vrouw laat Nick aan iedereen zien op Instagram. 'De kersverse mrs. Schilder is vandaag jarig!'

Het echtpaar stapte op 26 juni in het huwelijksbootje op Ibiza. Hun twee kinderen Nikki en Julian waren natuurlijk aanwezig op de grote dag. Ook Nicks zangpartner Simon Keizer en meer Volendammers pakten het vliegtuig naar het zonnige eiland om het koppel hun huwelijk te vieren. 

 

De kersverse Mrs. Schilder is vandaag jarig! #happybirthday

Een foto die is geplaatst door Nick Schilder (@nick_schilder_insta) op