×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Jonas verloofd met Priyanka Chopra

18.08.2018 -

Nick Jonas heeft actrice Priyanka Chopra ten huwelijk gevraagd. Het stel maakt op Instagram bekend dat ze verloofd zijn.


'De toekomstige mevrouw Jonas. Mijn liefde', schrijft Nick bij een liefdevolle foto met zijn aanstaande. Priyanka deelt via Instagram foto's van het verlovingsritueel, waar ook haar familie bij aanwezig was. 'Ik bedank iedereen voor alle gelukswensen', luidt haar bijschrift.

Eind juli doken er al geruchten op dat de tortelduifjes verloofd zouden zijn. Nick en Priyanka werden begin juni voor het eerst als stelletje gespot in New York. De twee kenden elkaar al langer en bezochten onder meer samen het Met Gala in 2017, maar volgens de actrice was dat 'puur vriendschappelijk'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nick Jonas (@nickjonas) op