×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Jonas open over toekomst met Priyanka

Nick Jonas open over toekomst met Priyanka
15.04.2019 -

Nick Jonas trouwde zo'n vier maanden geleden met actrice Priyanka Chopra en ziet het helemaal zitten om een gezin te stichten met haar, zo liet hij weten tijdens een interview over zijn nieuwe film Ugly Dolls.


‘Ik denk dat we goed nadenken bij alles wat we doen, Priyanka en ik. Wat voor effect onze beslissingen op de toekomst zullen hebben. En dat het belangrijk is om iets neer te zetten dat we later met onze kinderen kunnen delen,’ aldus Nick.

Het bandlid van The Jonas Brothers maakt in mei zijn opwachting met Priyanka bij het befaamde Met Gala, dat jaarlijks gehouden wordt in The Metropolitan Museum Of Art in New York. Het koppel zit dit jaar ook in organisatie comité, wat voor hen extra speciaal is omdat ze twee jaar geleden een van hun eerste dates bij het gala hadden. ‘Ja, het was eigenlijk niet echt een date, maar ik weet ook niet zo goed hoe ik het zou moeten omschrijven. Laten we het erop houden dat het Met Gala ontzettend belangrijk is voor ons, aangezien we nu getrouwd zijn. Het is dan ook te gek om nu in het comité te zitten.’