×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Jonas krijgt zegen van moeder Priyanka

23.08.2018 -

De moeder van Priyanka Chopra heeft haar zegen gegeven aan de relatie van haar dochter met zanger en acteur Nick Jonas. Ze heeft haar toekomstige schoonzoon een 'geweldig mens' genoemd.


Priyanka's moeder Madhu heeft nu in een interview met DNA India over de aanstaande echtgenoot van haar dochter gezegd: 'Nick is rustig en volwassen. Ik vertrouw altijd op Priyanka's oordeel, ze is niet impulsief. Ze heeft er veel over nagedacht en toen ze iets besloot, wist ik zeker dat het goed zou zijn. Hij is een prachtig persoon en iedereen in de familie houdt gewoon van hem. Hij is zo beleefd en respectvol naar ouderen toe. Wat kan een moeder nog meer willen!'

Afgelopen weekend maakten de twee hun verloving wereldkundig via social media. 'De toekomstige mevrouw Jonas. Mijn liefde', schreef Nick bij een liefdevolle foto met zijn aanstaande. Priyanka deelde via Instagram foto's van het verlovingsritueel, waar ook haar familie bij aanwezig was. 'Ik bedank iedereen voor alle gelukswensen', luidde haar bijschrift.

Eind juli doken er al geruchten op dat de tortelduifjes verloofd zouden zijn. Nick en Priyanka werden begin juni voor het eerst als stelletje gespot in New York. De twee kenden elkaar al langer en bezochten onder meer samen het Met Gala in 2017, maar volgens de actrice was dat 'puur vriendschappelijk'.