×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn getrouwd’

‘Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn getrouwd’
1.12.2018 -

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn man en vrouw, dat weet People op basis van eigen bronnen. Naar verluidt is het stel zaterdag in het Indiase Umaid Bhawan-paleis getrouwd. Het paleis in de Indiase stad Jodhpur is een van de grootste paleizen ter wereld.


De meerdaagse bruiloft is vier maanden na hun verloving eind juli. Op zaterdag gaf het stel elkaar het ja-woord tijdens een christelijke ceremonie en werden de door Chopard gemaakte trouwringen uitgewisseld. De huwelijksplechtigheid werd geleid door de vader van de bruidegom Paul Kevin Jonas Sr.

De 36-jarige bruid verscheen in een jurk van Ralph Lauren en de 26-jarige bruidegom had een Ralph Lauren Purple Label pak aan. Ook de rest van het gezelschap had kleding van de Amerikaanse modeontwerper aan, die goed bevriend is met de bruid.

Op zondag wordt de bruiloft vervolgd met een traditionele hindoe-ceremonie om de cultuur en achtergrond van Priyanka te eren.