×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Jonas en Priyanka Chopra vieren 1 jaar samen

Nick Jonas en Priyanka Chopra vieren 1 jaar samen
26.05.2019 -

Nick Jonas en zijn vrouw Priyanka Chopra gingen zaterdag precies een jaar geleden voor het eerst met elkaar uit. De 26-jarige zanger deelde daarom een foto op Instagram die hij voorzag van een lief berichtje, gericht aan zijn 'muze'.


‘Een jaar geleden ging ik met een groep vrienden naar Beauty and the Beast in de Hollywood Bowl’, begint de Jonas Brother zijn eerbetoon aan Priyanka. ‘Een van die vrienden was de vrouw die later mijn beste vriend, mijn muze, mijn vertrouweling en mijn mooie vrouw werd. Ik ben zo dankbaar voor ons avontuur tot nu toe. Jij laat me elke dag weer lachen en je inspireert me om het beste uit mezelf te halen. Ik ben vereerd om jouw man te zijn. Ik hou van je’, aldus Nick, waarna hij zijn post afsluit met een hartje.

Nick en Priyanka trouwden in december vorig jaar.