×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Nick Jonas en Priyanka Chopra verloofd’

27.07.2018 -

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn na een relatie van enkele weken verloofd. Dat meldt een anonieme bekende van het stel.


De twee zouden zich een week geleden, op de 36e verjaardag van Chopra, tijdens een bezoek aan Londen hebben verloofd. 'Ze zijn zo blij', aldus de insider aan People. 'Familie en vrienden van Jonas hebben hem nog nooit zo blij gezien. Hij is heel serieus met haar.'

De 25-jarige acteur werd begin juni samen met Priyanka gefotografeerd op luchthaven JFK in New York, maar hij kende haar al langer. Vorig jaar gingen ze samen naar het Met Gala in New York. Volgens Priyanka was dat toentertijd 'puur vriendschappelijk'. De twee hebben nooit officieel bevestigd dat ze een stelletje zijn.