Placeholder

Nick en Simon worden vaste SBS-gezichten

Nick en Simon zijn de komende drie jaar vaste gezichten van SBS6. De Volendammers hebben donderdag een contract voor drie jaar bij de zender getekend. Ze zijn bijna exclusief bij SBS6 te zien, maar houden bij de NPO hun programma Nick & Simon, The Dream.

Nick en Simon gaan een tweede seizoen maken van Lekker Nederlands, samen met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. In april dit jaar was het eerste seizoen te zien van deze muziekshow, die werd gepresenteerd door Do.

In het voorjaar krijgt het Volendamse duo een eigen oer-Hollandse vrijdagavondshow. De twee gaan hierin als teamcaptains elke week een spelletjesstrijd met elkaar aan. Nick en Simon spelen muzikale spellen, taalspellen, algemene kennisspellen en 'idiote doe-spellen'. Kijkers van de familieshow kunnen thuis meespelen. De titel van de nieuwe vrijdagavondshow is nog niet bekend.

Nick en Simon tekenden hun SBS-contract donderdag in Sugar City in Halfweg, waar SBS de jaarpresentatie 2016 hield. Nick vertelde er dat hij zich thuis voelt bij de zender.