×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick en Simon schrijven lied voor hockeydames

12.07.2016 -

Nick en Simon hebben een lied voor de Nederlandse vrouwenhockeyploeg geschreven. Het tweetal plaatste maandag foto's op Instagram waarop te zien was hoe de Volendammers meetrainden met het vrouwenteam.


“Dit was in eerste instantie een een-tweetje tussen Simon en Ellen Hoog”, vertelde gitarist Jaap Kwakman van de 3JS in de ochtendshow Goeiemorgen Lex van 100%NL. "Zij liet weten dat de hockeydames in de kleedkamer altijd Nederlandse liedjes zingen die ze verbasteren met teksten over hockey, en meestal zijn dit Nick & Simon-liedjes. Dus vroeg ze of het mogelijk was dat wij eens een eigen liedje voor de dames wilden schrijven.”

Dit hebben de zangers onlangs gedaan. "Als tegenprestatie mochten wij dan een keertje meetrainen. Dat was heel erg leuk.” Nick, Simon en gitarist Kwakman hebben nu overigens wel spierpijn van het trainen. "Je bukt toch de hele tijd tijdens dat hockeyen, ik ben daar niet voor gemaakt.”