×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick en Simon samen met Jurk!

Nick en Simon samen met Jurk!
12.02.2015 -

Nick en Simon gaan met de mannen van het muziek- en cabaretduo Jurk! een muziekprogramma maken voor SBS6. De nieuwe show van Nick en Simon, Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven gaat Lekker Nederlands heten, maakte een woordvoerster van de zender donderdag bekend.


"Het wordt een oer-Hollandse muziekprogramma waarvoor bestaande hits worden herschreven. Nick en Simon en de mannen van Jurk! brengen de hertaalde hits wekelijks ten gehore met bekende gastzangers", zegt de woordvoerster van SBS6. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe muziekprogramma op televisie komt.

Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge zjin in het voorjaar te zien op NPO 3 in het tweede deel van hun serie Smeris. Nick Schilder en Simon Keizer zijn momenteel op NPO 3 te zien in hun programma Nick & Simon, The Dream, waarin ze met hun gelegenheidsmanager Kees Tol door Engeland en Ierland trekken.