×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick en Simon genieten van fans

1.12.2017 -

Vlak voordat Nick een keelontsteking kreeg, waren Nick en Simon op bezoek bij een prijswinnaar van een wedstrijd van Bol.com. Zij won een huiskamerconcert van de twee heren. En die winnaar? Die was, zacht gezegd, geëmotioneerd. Lief!


'Mag ik weten waarom die tranen waren?', vragen de heren aan de geëmotioneerde fan. 

Haar antwoord is het grootste compliment dat je als muzikant kan krijgen: 'Er is te veel gebeurd en dan krijg je zoveel liedjes achter elkaar die je zoveel doen… dat is het. Want ze hebben allemaal voor mij een betekenis. Dus alles bij elkaar maakt dat het heel emotioneel is', legt ze uit.

Nick en Simon genieten zichtbaar van hun fans: 'Een betere winnares was echt niet denkbaar. Zij hadden allemaal een bepaald gevoel bij onze muziek. Dit was helemaal op z'n plek. Ik ben er zelfs een klein beetje stil van', aldus Simon. Lief!