‘Nick Carter niet op bruiloft zusje’

Nick Carter heeft naar verluidt de bruiloft van zijn jongere zusje Angel afgelopen zaterdag aan zich voorbij laten gaan. Volgens Us Weekly koos de 34-jarige Backstreet Boy ervoor op hetzelfde moment zijn eigen vrijgezellenfeest te vieren in Las Vegas.

Angel’s 26-jarige tweelingbroer, zanger Aaron Carter, was wel aanwezig bij de ceremonie en leidde zijn zus naar het altaar. Angel gaf vervolgens haar jawoord aan Corey Conrad in het Newhall Mansion in het Californische Piru.

Op hetzelfde moment vierde Nick, samen met zijn verloofde Lauren Kitt, een gezamelijk vrijgezellenfeest in het Palms Hotel in Vegas met een groep vrienden. Hij postte later een foto van het feestje op Twitter met de tekst: ’We staan op het punt los te gaan @Palms.’

Dat Nick het huwelijk van zijn eigen zusje mist, komt niet echt als een verrassing. De Carters leven al langere tijd op gespannen voet met elkaar. Zo zou de rest van het gezin Nick de schuld hebben gegeven voor de dood van zijn jongere zusje Leslie, die in 2012 overleed aan een overdosis.