×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Angelina Jolie ziekelijk jaloers’

‘Angelina Jolie ziekelijk jaloers’
21.08.2018 -

Volgens vrienden van haar zou Angelina Jolie ziekelijk jaloers zijn op Amal Clooney, omdat zij volgens Angelina 'haar identiteit als 's werelds meest prominente, glamoureuze weldoener overgenomen zou hebben'.


'Angelina vindt het vreselijk dat er zoveel aandacht uitgaat naar Amal, die mooi, slim en stijlvol is en veel belangrijk werk doet voor mensenrechten. Daarnaast heeft ze ook nog eens een prachtig gezin," meldt een bron aan Page Six. Jolie zou er ook moeite mee hebben dat Amal en haar man George Clooney publiekelijk de kant van Brad Pitt hebben gekozen in de vechtscheiding waarin zij en Brad momenteel verwikkeld zijn.

'Angie leeft in een bubbel en denkt dat Amal haar plek wil innemen. Ze snapt ook niet waarom mensen zo'n hekel aan haar hebben gekregen na alles wat er met Brad gebeurd is. Amal ligt er echter geen nacht wakker van, die focust zich op haar gezin en haar werk als internationaal mensenrechtenadvocaat.'