×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Neil Young en Daryl Hannah getrouwd’

‘Neil Young en Daryl Hannah getrouwd’
29.08.2018 -

Hoewel ze het niet officieel bevestigd hebben, lijkt het erop dat Neil Young (72) en Daryl Hannah (57) afgelopen weekend met elkaar in het huwelijk zijn getreden. De muzikant en de actrice zouden elkaar het ja-woord hebben gegeven in Atascadero, Californië in bijzijn van familie en vrienden. Eerder zou er al een ceremonie hebben plaatsgevonden op de San Juan eilanden.


Gitarist Mark Miller feliciteerde het stel op zijn Facebookpagina. 'Mijn felicitaties gaan uit naar Daryl Hannah en Neil Young. Dat ze een lang en gelukkig huwelijk mogen hebben.' De post kwam Miller op een uitbrander te staan, nadat deze door diverse kranten werd overgenomen. In een hierop volgende post verklaarde hij zich nader: 'Ik wist van hun huwelijk omdat een vriend van mij bij de ceremonie was en dit aankondigde op zijn page. Interessant dat een ander persoon (inmiddels ontvriend) mij een leugenaar noemde vanwege mijn berichtje. Oops! Cya!'

Neil en Daryl zijn sinds 2014 samen, nadat de muzikant na 36 jaar van zijn vrouw Pegi scheidde. De actrice plaatste een dag na de ceremonie een foto van een uil met een cryptische boodschap erbij op Instagram. 'Iemand waakt over ons….liefde en niets dan liefde.'Hierop reageerden veel fans met gelukswensen aan het pasgetrouwde stel.