Nederlandse Walk of Fame

Hilversum goes Hollywood! Voor het RTL-gebouw ligt nu een echte Walk Of Fame. Irene Moors en Daphne Deckers zijn er al op vereeuwigd. 

“Het is zo blijvend, het doet me wel wat. Ik ben echtwel een beetje onder de indruk. Ik kan eigenlijk wel janken.” Irene Moors, dieal vanaf het prille begin bij de zender werkt, bekende aan RTL Boulevard dat zehet niet droog hield toen ze haar naam op de Walk of Fame zag staan.

Daphne Deckers vindt het ook niet niets. “Ikdenk dat ik dadelijk terug naar huis wel een traantje zal wegpinken, ja.” Bijde start van RTL Nederland was de blonde presentatrice het gezicht van RTLVeronique. Na een jaar ging RTL Veronique verder als RTL 4.

Dat RTL dit jaar 20 jaar in de lucht is zalniemand zijn ontgaan. De tv-zender viert het jubileum uitgebreid met een heusefeestmaand. Afgelopen vrijdag was er al een speciale aflevering van De TVKantine en zaterdag werd er teruggeblikt op het populaire kinderprogramma Telekids.Er staan ons nog 4 gloednieuwe afleveringen van succesprogramma het Rad VanFortuin en een speciale aflevering van Ik hou van Holland te wachten.

 (Foto: Kastermans)