×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nederlandse Angels Inc door in Britain’s Got Talent

Nederlandse Angels Inc door in Britain’s Got Talent
5.05.2019 -

De Nederlandse meidengroep Angels Inc heeft indruk gemaakt op de jury van Britain’s Got Talent. De dames, die illusies en dans combineren, zijn dan ook door naar de tweede ronde.


Angels Inc kreeg na de auditie een staande ovatie van de vierkoppige jury bestaande uit Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams, die de groep doopte tot ‘de Pussycat Dolls van de magie’. Dixon voegde daaraan toe: ‘Het is mooi om zo’n groep vrouwen het zo goed te zien doen op het podium. Ik voel me daardoor trots om een vrouw te zijn.’

Angels Inc is geen vreemde in de televisiewereld. De groep, opgericht door illusioniste Sittah Koene, won in 2017 de finale van het SBS-programma Circus Gerschtanowitz.

Foto: Website Angels Inc