×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Narcos-acteur Boyd Holbrook wordt vader

7.10.2017 -

Narcos-acteur Boyd Holbrook wordt vader. Zijn vriendin Tatiana Pajkovic is zwanger. Een fotograaf van People spotte het paar in Los Angeles. Op de foto is duidelijk te zien dat Pajkovic in verwachting is.


Tatiana Pajkovic is een Deense actrice. Haar laatste rol was in de film The Transporter Refueled, waarin ook Holbrook een rol had. Tatiana speelt ook in The Predator die in 2018 uitkomt.

Het is niet bekend hoelang Tatiana een relatie heeft met Boyd Holbrook, die vooral bekend is van zijn rol als DEA-agent Steve Murphy in de Netflix-serie Narcos. Tot het najaar van 2014 was hij verloofd met actrice Elizabeth Olsen. Het stel had drie jaar een relatie nadat ze elkaar in 2012 ontmoetten op de set van Very Good Girls.

 

#denmarkgirl forever and ever.

Een bericht gedeeld door Robert Holbrook (@robertboydholbrook) op