×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Naomi Campbell aangevallen in Parijs

6.01.2017 -

Enkele jaren voordat Kim Kardashian slachtoffer werd van een gewelddadige overval in Parijs, stond Naomi Campbell er al eens op de radar om beroofd te worden. Het scheelde weinig of ze was ontvoerd, onthulde het Britse model donderdag in The Wendy Williams Show.


'Ze volgden me vanaf het vliegveld en vielen me aan. Ze openden de deuren van mijn auto en zeiden: we komen je vermoorden', aldus Naomi over het incident in 2012. 'Ik heb het bewust geheim gehouden.'

Naomi voelde al een beetje nattigheid toen ze bij haar auto kwam. 'Het was niet mijn normale chauffeur. En het was raar dat alle ramen openstonden terwijl het buiten vroor.'

Het model werd uiteindelijk gered door vrienden en kon ook nog eens voorkomen dat haar spullen werden gestolen. Volgens Naomi is het, naast het voorval met Kim Kardashian, niet de eerste keer dat beroemdheden worden aangevallen in Parijs. 'Het is iets dat al jaren speelt', zegt ze. Wie er nog meer slachtoffer zijn geworden, wil ze niet zeggen.