×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Najib Amhali nooit meer bij Jeroen Pauw

Najib Amhali nooit meer bij Jeroen Pauw
15.09.2016 -

De kans dat Najib Amhali ooit nog aanschuift in de talkshow van Jeroen Pauw is uiterst klein. ''Eens en nooit weer'', zegt Najib daar zelf over.


''Bij Pauw ben ik één keer geweest voor een nieuwe show. Eens en nooit weer. Hij drukte me direct in zo'n hoek: 'Die voorstelling, komen daar veel Marokkanen?', 'En je moeder komt ook? Heeft ze een hoofddoek?' What the fuck, waar gaat het over. Heel vermoeiend'', vertelt Najib in een interview met fabulous mama&family.

Najib is kritisch over het diversiteitsbeleid van de publieke omroep. ''Toen ik nog bij de publieke omroep zat, hadden we een idee voor een soort Nederlandse The Cosby Show. Daar waren ze nog niet klaar voor. De fucking publieke omroep. Nee, ga nog een keertje Het zonnetje in huis doen. Die mensen roepen wel: 'Wij willen meer kleur', maar dat willen ze helemaal niet."