×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nagellakkende Tijn overleden

7.07.2017 -

De zesjarige Tijn die afgelopen editie van Serious Request door middel van nagels lakken geld heeft opgehaald, is overleden. 3FM heeft zojuist op de radio bekendgemaakt dat de jongen vannacht is overleden aan hersenstamkanker.


Na Serious Request, waarbij hij in het Glazen Huis zat bij Domien en Frank om nagels te lakken van mensen door een gat in één van de glazen muren, startte Tijn een eigen nagellaklijn met vier van zijn favoriete kleuren. Gisteren werd bekend dat de 1 miljoen euro ophalen, zijn doel, bereikt is. 

3FM heeft een video op Facebook geplaatst ter nagedachtenis aan Tijn. Het lied dat Miss Montreal zong voor hem is hier ook op te horen.