×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Naam Kim Cattrall staat al op grafsteen

2.01.2017 -

Actrice Kim Cattrall is nog springlevend, maar haar naam staat al wel op een grafsteen. In Liverpool ligt de eeuwige rustplaats van haar familie en Kim is daar alvast bijgeschreven, zonder sterfjaar nog uiteraard.


Bild was de eerste dit de steen op het spoor kwam. De krant meldt dat het gaat om een familiegraf, wat een wens was van Kim haar vader die in 2012 stierf. 

'Kim Victoria 1956', staat er al. De Sex And The City-actrice is in dat jaar geboren. Daaronder staat The Liverpool Cleopatra, wat zou kunnen duiden op haar rol in Antony en Cleopatra in de Liverpool Playhouse in 2010.

De actrice, vooral bekend als Samantha in Sex And The City, woonde als baby in de Engelse stad. Voordat ze haar eerste verjaardag vierde emigreerde ze al met haar gezin naar Canada. 

Kim heeft zelf ook een reactie gegeven: 'Het is een familiegraf en er is een plekje voor mij overgelaten. Ik weet dus wat er ook gebeurt, ik eindig in Liverpool.' Niet iedereen is hier blij mee. Kim haar nicht stond namelijk voor een grote verrassing toen ze naar het graf van haar moeder ging en daar ineens ook de naam van de actrice op zag staan.