×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Na roerige periode: Bridget Maasland gaat er tussenuit

Na roerige periode: Bridget Maasland gaat er tussenuit
25.02.2020 -

Bridget Maasland heeft de laatste weken veel meegemaakt. De presentatrice werd stapelverliefd op André, daardoor ook volop in het nieuws en bleef vervolgens met een gebroken hart achter. Gelukkig kan ze nu even haar gedachten verzetten: Bridget is met haar zoon Mees en een vriendje van hem er even tussenuit.


De presentatrice, Mees en zijn beste vriend zijn onderweg naar Legoland in Denemarken. Dat is te zien in haar Instagram Stories. ‘Onderweg’, schrijft ze bij een kiekje gemaakt op het vliegveld.

Bridget Maasland

Bridget kan momenteel wel wat afleiding gebruiken. Onlangs lieten zij en André Hazes weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Volgens Bridget werd de druk van de media de relatie te veel maar zaten ze daarnaast ook in een andere levensfase.

Ook interessant:

Bridget voelt dat het goed komt: ‘Dit is niet het einde’

Monique des Bouvrie: ‘Niks kan Jan en mij uit elkaar krijgen’

ZIEN: gemoederen lopen hoog op tussen Peter R. de Vries en Alberto Stegeman