×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Na flinke tegenslag: Fred van Leer heeft eindelijk fantastisch nieuws!

Na flinke tegenslag: Fred van Leer heeft eindelijk fantastisch nieuws!
18.12.2019 -

Fred van Leer is door het dolle heen! Hoewel hij de kerstdagen zou doorbrengen in het ziekenhuis, heeft hij nu fantastisch nieuws te horen gekregen.


Hij kan het zelf nog maar amper geloven, maar: Fred van Leer mag morgen naar huis! ‘Lieve mensen, een kleine update. Ik word overspoeld met lieve berichten, mooie cadeaus, absurde bloemstukken, kerstbomen, fruitmanden, door mijn vrienden maar ook door mensen die ik niet ken. Ik ben ongelooflijk dankbaar. Maar ik heb net heel goed nieuws gehoord van de arts: ik mag morgen naar huis.’

De waardes in zijn bloed onwijs gezakt, wat heel goed is. ‘Ik moet voorlopig nog echt nog wel aan een infuus thuis, en gezeik, maar wel thuis… Ik mag naar huis!’ Hij roept zijn volgers dan ook op om geen cadeaus meer naar het ziekenhuis te sturen. ‘Want anders kunnen de dokters en de zusters er niet meer bij’, aldus Fred. ‘Ik snap zelf ook niet waar het opeens vandaan komt. Eergisteren moest ik nog blijven… Ik ben met de kerst thuis!’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik weet niet hoe en wat maar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Fred van Leer werd deze week nog, vanwege een vleesetende bacterie, voor de derde keer geopereerd aan zijn schouder. Gisteren liet hij zijn volgers weten dat hij nog twee weken in het ziekenhuis zou moeten blijven. ‘Dus als je kan tellen, lig ik hier waarschijnlijk ook met kerst’, aldus de stylist.

Lees ook:

Shelly Sterk moet onverwacht vertrekken bij Shownieuws

Erica Meiland over breuk Caroline: ‘We zijn nooit vriendinnen geweest’

Bibian Mentel over haar ziekte: ‘Ik weet dat de artsen het niet meer onder controle hebben’