×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Na breuk met Marco: Leontine Borsato komt tot rust in Thailand

Na breuk met Marco: Leontine Borsato komt tot rust in Thailand
4.03.2020 -

Op 4 februari kwam plots het nieuws naar buiten dat de Borsato's na 23 jaar een punt achter hun huwelijk zetten. Het lijkt er nu op dat Leontine haar breuk met Marco in alle rust aan het verwerken is. De presentatrice is namelijk op het vliegtuig naar Thailand gestapt, blijkt uit een hele reeks vakantiefoto's op Instagram.


Op een van de foto’s zit Leontine in een tempel in Bangkok te mediteren. Na twee dagen in de Thaise hoofdstad brengt ze de rest van haar vakantie door op een van de Thaise eilanden.

Leontine Borsato

Begin vorige maand maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Samen kregen ze drie kinderen: Luca (21), Senna (18) en Jada (17).

Ook interessant:

Monique grote afwezige op feest Rachel Hazes en dit is waarom!

Patricia Paay haalt keihard uit naar rapper Lil’ Kleine

Pijnlijke liefdesbreuk Rico Verhoeven: Blijft Jacky met lege handen achter?