×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mysterieuze countdown Janet Jackson

1.05.2017 -

Op de website van Janet Jackson staat sinds zondag een aftelklok die voor veel speculatie zorgt. Fans zijn reuze benieuwd naar wat er zal gebeuren om dinsdagochtend 3:00 uur Nederlandse tijd.


Volgens Billboard wil de woordvoerder van de zangeres geen commentaar geven op de countdown. Janet zelf heeft al sinds 15 april niet van zich laten horen op social media. Haar laatste post op Instagram was een foto van zichzelf met baby Eissa.

De meeste volgers van de 50-jarige zangeres gokken op de aankondiging van een tournee. Vorig jaar moest Janet alle ingeplande concerten uit haar Unbreakable-toer afzeggen, naar later bleek vanwege haar zwangerschap . Destijds gaf organisator Live Nation aan dat de concerten werden verplaatst naar 2017.