×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mooi Wark-drummer John Roffel (54) overleden

1.11.2017 -

John Roffel, de drummer van de Drentse rockband Mooi Wark, is dinsdag overleden. Dat heeft zijn vrouw Katja bekendgemaakt via Facebook. Roffel leed aan longkanker. Hij is 54 jaar geworden.


'Onbeschrijfelijk verdriet. Afgelopen avond is mijn grote liefde, mijn alles, mijn man, mijn John overleden', schrijft Katja. De band, vooral bekend van het liedje In de blote kont, houdt het kort en meldt via sociale media: 'RIP. John bedankt'.

Roffel was sinds 2009 de vaste drummer van Mooi Wark. Eerder dit jaar moest hij noodgedwongen stoppen omdat hij ongeneeslijk ziek was. Afgelopen zaterdag verscheen Roffel voor het laatst op het podium toen hij op Siepelrock in het Drentse Pesse afscheid nam van het publiek.