×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mooi gebaar van Antje Monteiro!

Mooi gebaar van Antje Monteiro!
16.03.2020 -

Antje Monteiro trekt zich het lot aan van iedereen die vanwege de coronamaatregelen niet naar de sportschool kan. Daarom stelt de musicalster haar sportplatform Fit at Home gratis beschikbaar.


‘Het is belangrijk dat we dit virus met z’n allen bestrijden’, schrijft ze op Instagram. ‘Nu veel mensen gedwongen thuis zitten, is het belangrijk dat ze wel fit en vitaal kunnen blijven. Om hen toch de mogelijkheid te geven in beweging en op die manier fit te blijven, stel ik graag mijn platform beschikbaar.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

PERSBERICHT; Gratis thuissporten: Antje Monteiro stelt Fit at Home beschikbaar gedurende de lockdown voor heel Nederland! Antje Monteiro stelt per direct haar on-demand sportplatform ‘Fit at Home’ gratis beschikbaar voor alle Nederlanders. Omdat nu ook alle sportscholen dicht moeten, wil Antje Monteiro iedereen een hart onder de riem steken. Daarom stelt Antje nu voor iedereen Fit at Home gratis beschikbaar! Zo kan iedereen toch thuis blijven sporten. Ze stelt haar sportplatform beschikbaar voor zolang als de lockdown duurt. “Het is belangrijk dat we dit virus met z’n allen bestrijden. Nu veel mensen gedwongen thuis zitten, is het belangrijk dat ze wel fit en vitaal kunnen blijven. Zij kunnen momenteel niet terecht in de sportschool of op de sportclub. Om hen toch de mogelijkheid te geven in beweging te blijven en op die manier fit te blijven, stel ik graag mijn platform Fit at Home gratis beschikbaar”, aldus Antje. Men kan zich gratis aanmelden en thuis sporten gedurende de periode dat alles op slot gaat, met de code IEDEREENFIT2020. Er is een speciale webpagina beschikbaar waarop stap voor stap vermeld staat hoe je je aan kunt melden: https://www.fitathome.nl/iedereenfit-2020. Over Fit at Home We weten dat wij dagelijks meer moeten bewegen. Maar wie nu niet naar de sportschool kan gaan kan thuis voor de televisie sporten met je eigen Personal Trainer. Fit at Home is het eerste landelijke sportplatform voor het hele gezin waar je on demand via de TV kan sporten via KPN en ZIGGO. Tevens kan er gestreamed worden via Chromecast. Dit nieuwe sporten is bedacht en uitgewerkt door Antje Monteiro.

Een bericht gedeeld door Antje Monteiro (@antjemonteiro) op

900 workouts

Op het platform staan meer dan 900 workouts. Personal trainers van sterren als Afrojack, Quinty Trustfull, Humberto Tan en Gerard Joling geven sportlessen. Iedereen kan zich (zolang de lockdown in Nederland van kracht is) kosteloos aanmelden tot en met 6 april via KPN en Ziggo ‘on demand’.

Bron: Josh Veldhuizen en vriend besmet met coronavirus