×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique Westenberg: ‘Zijspoor’ is harde les voor André

Monique Westenberg: ‘Zijspoor’ is harde les voor André
1.03.2020 -

Monique Westenberg noemt de kortstondige relatie die André Hazes had met Bridget Maasland 'een harde les' voor hem. Wel denkt ze dat zo'n 'zijspoor' soms nodig is om weer op het juiste pad te komen, zo schrijft ze zondag onder een Instagrampost van André.


André plaatste zaterdagavond twee kiekjes van vier jaar geleden waarop hij zijn pasgekochte auto showt. Met de post blikt de zanger terug op de afgelopen jaren. ‘Ik ben zo fucking dankbaar voor de groei, ontwikkeling, klappen van de zweep, lessen en mooie momenten die ik mee heb mogen maken de afgelopen tijd. Samen met de mensen die er vanaf seconde 1 bij waren. Zakelijk en privé. Love jullie’, schrijft hij bij de foto’s.

In een reactie onder de post laat Monique weten trots te zijn op André. ‘Keihard gewerkt aan deze reis, maar het belangrijkste is de reis in jezelf die je aan het maken bent. Af en toe met harde lessen, maar die hebben we allemaal nodig in deze reis. 6 jaar geleden hebben we onze wegen samen gevoegd en tja…soms is er even een zijspoor nodig die je weer op het pad brengt van je bestemming.’

Vrijdag noemde Monique André al haar ‘ster’. ‘I’m your rock, you’re my star’, schreef ze bij een foto van een romantisch diner dat ze samen met André had in Rotterdam. De zanger deelde een dag eerder dezelfde foto met de tekst ‘Ik ben voor altijd de jouwe’. André had sinds november een relatie met Bridget Maasland. Deze relatie strandde bijna twee weken geleden.