Monique

Monique Westenberg zet haar vader in het zonnetje

Het is vandaag een bijzondere dag voor Monique Westenberg. Haar vader mag vandaag 70 kaarsjes uitblazen! Op Instagram zet ze 'haar held' in het zonnetje.

‘De man die het afgelopen jaar zó veel ellende voor z’n kiezen heeft gekregen, zijn liefde en alle fysieke herinneringen aan haar heeft verloren, zijn thuis kwijt is, de man die ondanks alles iedere dag positief blijft en klaar staat voor zijn kinderen en kleinkinderen, is vandaag jarig! Die man is gewoon mijn papa! Gefeliciteerd mijn held! Ik houd oneindig veel van jou’, schrijft Monique bij een kiekje van haar vader.

https://www.instagram.com/p/B3E0PghoX3l/?utm_source=ig_web_copy_link

Een week geleden vierden ze zijn verjaardag alvast met een groot feest. Monique verraste haar vader die dag met een wel heel speciaal cadeau: namelijk met de urn van Maria (de stiefmoeder van Monique), die door de brand zwaar beschadigd was en die Monique speciaal voor zijn verjaardag heeft laten opknappen. ‘Een mooier cadeau konden we hem niet geven.’

De woonwagen van Matthieu Westenberg, de vader van Monique, is begin augustus volledig afgebrand. De brand woedde op het Rotterdamse industrieterrein De Spaanse Polder waar de familie van Monique woont op het woonwagenkamp. Het vuur is ontstaan in de woonwagen van haar vader en volgens Matthieu is de oorzaak waarschijnlijk kortsluiting. ‘Bij de brand van zijn huis is niks aan herinneringen gespaard gebleven’, liet Monique onlangs weten.

Lees ook:

Woonwagen schoonvader André Hazes volledig afgebrand

André Hazes en Monique samen met hun zoontje op vakantie