×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique Westenberg wil rust na moeilijk jaar

Monique Westenberg wil rust na moeilijk jaar
20.03.2019 -

Monique Westenberg ging het afgelopen jaar door een diep dal. Niet alleen zag de vriendin van André Hazes bijna haar relatie stranden, ook moest zij afscheid nemen van twee dierbaren. Tussendoor moest er ook nog verhuisd worden. ’Voorlopig wil ik geen camera’s meer in ons huis, ik wil rust’, vertelt de blondine in de nieuwe Weekend.


De vriendin van André Hazes verloor afgelopen jaar tot groot verdriet haar hond Dunya, met wie ze ruim veertien jaar lief en leed deelde. Haar dierbare maatje overleed uitgerekend toen het koppel op vakantie was om hun broze relatie weer nieuw leven in te blazen. Daarnaast ging het slecht met de gezondheid van Monique’s oma Corrie en aan het einde van het jaar moest zij óók nog afscheid nemen van haar geliefde stiefmoeder Maria, de vrouw van haar vader, die Monique al twintig jaar bestempelt  als haar ’pinda-mama’.

André’s geliefde is het verlies van haar twee dierbaren nog niet te boven. Kans om te rouwen kreeg Monique nauwelijks, omdat André tot overmaat van ramp overwerkt thuis kwam te zitten én er eind vorig jaar nog een grote verhuizing op de planning stond. ‘2018 was echt een vreselijk jaar, het ergste uit mijn leven. Dat meen ik echt’, vertelt Monique. ‘Ik merk dat we nu pas denken: we moeten nu écht rust gaan nemen. Met elkaar, maar ook individueel. En daar zijn we allebei op onze eigen manier nu mee bezig.’

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 12 ligt nu in de winkel.