×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique Westenberg put kracht uit zoontje André

Monique Westenberg put kracht uit zoontje André
2.01.2020 -

Monique Westenberg kende met de definitieve breuk tussen haar en André Hazes een vervelend einde van 2019 maar wil nu vooral haar vizier op de toekomst richten. '2020 kan alleen maar beter worden,' schrijft ze op Instagram.


In de afgelopen weken putte Monique vooral veel kracht uit haar 3-jarige zoontje André en volgers die haar steunden. ‘Dankzij hem straal ik nog, maar dankzij jullie sta ik nog. Al die lieve woorden, berichtjes, bossen bloemen, kaartjes en de gemeende knuffels van wildvreemde mensen, geven mij zo veel kracht!’

‘Ik wens jullie allemaal een mooi jaar met veel liefde, rust, licht en gezondheid,’ besluit Monique.

In november werd bekend dat André en Monique een punt achter hun relatie hadden gezet. Kort daarna maakte de zanger wereldkundig dat hij was gevallen voor Bridget Maasland.