Monique Westenberg

Monique Westenberg krijgt kritiek van basisschooljuf kleine André

Monique Westenberg vraagt haar Instagramvolgers om advies nadat ze kritiek heeft gekregen op de lunchbox van zoon André: zijn juf vindt dat Monique veel eten meegeeft.

‘André wil altijd 3 boterhammen mee naar school (continurooster) en ernaast krijgt hij fruit mee voor in de ochtend’, schrijft ze op Instagram Stories. ‘De juf vindt dat ik best veel eten meegeef. Wat vinden jullie?’

Normaal

Uit de poll blijkt dat Moniques volgers vinden dat de juf overdrijft: 64 procent vindt de hoeveelheid ‘normaal’, 36 procent vindt het ‘best veel’.

Schermafbeelding 2021 09 07 Om 19.43.46

Overhaast vertrokken

Monique heeft het het afgelopen jaar niet makkelijk gehad. Want hoewel zij en zanger André Hazes begin dit jaar nog gelukkiger dan ooit leken, liet Monique in maart via Instagram weten dat André heel overhaast was vertrokken. ‘De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet.’ Niet veel later maakte André bekend een relatie te hebben met influencer Sarah van Soelen.