×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique Westenberg en zoontje genieten van intocht

Monique Westenberg en zoontje genieten van intocht
18.11.2019 -

Gisteravond kwam Sinterklaas aan in Volendam. Ook Monique Westenberg en de kleine André waren aanwezig bij de intocht, op uitnodiging van Nick Schilder.


Monique Westenberg gaat door een roerige tijd op dit moment. Onlangs werd bekend gemaakt dat zij en André Hazes hun relatie hebben beëindigd en dat André inmiddels al een nieuwe vlam heeft: Bridget Maasland. Toch zit Monique niet bij de pakken neer. Gisteravond was ze samen met haar zoontje aanwezig bij de intocht van Sinterklaas in Volendam. Op haar Instagram plaatst Monique verschillende foto’s van deze gezellige middag en avond. Op de kiekjes is te zien dat de kleine André verkleed als Sinterklaas ging. ‘Die blije kindergezichtjes zijn goud waard’, aldus Monique.

https://www.instagram.com/p/B4-vncCAEL8/?utm_source=ig_web_copy_link

Zaterdag deelde Monique al kiekjes van een prachtige herfstwandeling samen met André Junior, een vriendin, en haar honden. Het doet haar volgers goed om te zien dat Monique geniet. ‘Wat een leuke foto’s, das genieten zo met alles wat je hebt, zo’n respect voor jou kanjer’, ‘Wat een rijkdom!! Meer heb je niet nodig..’ en ‘Je ben een toppertje.. mega sterke vrouw.. fijn om daar naar te kijken’ luiden enkele reacties.

https://www.instagram.com/p/B48BkmXAfaP/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

André Hazes: ‘Ik ben heel benieuwd waar ik dit jaar kerst ga vieren’

Zó heeft André zijn nieuwe vlam Bridget versierd

In beeld: Zo gaat Monique Westenberg om met haar verdriet