×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique staat stil bij 25ste verjaardag André

'Ik gun je oprechtheid, liefde en vertrouwen om je heen'

Monique staat stil bij 25ste verjaardag André
21.01.2019 -

Hiep hiep hoera! André Hazes blaast vandaag 25 kaarsjes uit. Om stil te staan bij deze bijzondere dag, schrijft zijn vriendin Monique een bijzonder bericht aan de jarige André.


Bij een foto van kleine André schrijft Monique: '25 jaar, klinkt nog zo jong. Een kwart eeuw klinkt al zo oud. Het gaat er om hoe je het zelf invult. Het zijn 25 jaren geweest met heel veel bergen, maar ook veel dalen voor je. Al heel jong snel volwassen moeten worden, maar dat eigenlijk nog niet willen. De laatste jaren in een sneltreinvaart (worden) geleefd. Mijn wens voor jou is dat de komende 25 jaren je wat meer rust zullen geven in je hart, maar ook veel moois, nog meer moois. Als artiest, maar voornamelijk als persoon. Ik gun je oprechtheid, liefde en vertrouwen om je heen'. Ze sluit het bericht af met de woorden 'Wij houden van jou'.