Monique Smit al dagen in het ziekenhuis

Monique Smit ligt al dagen in het ziekenhuis. Ze werd dinsdag opgenomen omdat ze last heeft van een niersteen en krampen, die een zeurende pijn veroorzaken.

‘Helaas is niet alles rozengeur en maneschijn. Mijn god, nooit geweten dat dit zo pijnlijk is, geloof me, ik beval liever,’ schrijft de 30-jarige zangeres en presentatrice op Instagram bij een foto waarop te zien is dat ze aan een infuus ligt in een ziekenhuisbed.

Smit en haar artsen hoopten dat haar niersteen er vanzelf uit zou komen, maar dat was niet het geval. ‘Omdat dat niet is gebeurd en het mijn nieren iets aantast, moet ik helaas alsnog onder het mes. Hopelijk word ik vandaag nog geholpen,’ aldus Smit, die zo lang mogelijk heeft gewacht met het cancelen van haar shows komend weekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Helaas is niet alles op insta rozengeur en maneschijn. 🤦🏼‍♀️ Sinds afgelopen dinsdag lig ik in het ziekenhuis door een niersteen en meerdere “koliek aanvallen”. Mijn god, nooit geweten dat dit zo pijnlijk is, geloof me ik beval liever.. Het is dat ik 4 maanden geleden ben bevallen maar ik dacht maandag echt dat er weer een weeënstorm was begonnen. 🙈 Ze hoopten dat het steentje er vanzelf uit zou komen maar omdat dat niet is gebeurd en het mijn nieren iets aantast moet ik helaas alsnog onder het mes. 👩🏼‍⚕️ Hierdoor heb ik dit weekend al een hoop dingen moeten afzeggen waar ik echt vreselijk van baal!! Heb zolang mogelijk gewacht met shows cancelen omdat je toch stiekem hoopt dat het vanzelf gaat. Het schijnt namelijk zo te zijn dat je klachten dan gelijk weg zijn. Hopelijk word ik vandaag nog geholpen, mag ik weer lekker naar m’n vriendjes en kunnen we weer snel verder❣️ Ik verwacht op z’n minst een diamantje straks 💎😉

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op