Monique Smit mist Yolanthe geen seconde

Monique en Yolanthe waren de beste vriendinnen toen Yolanthe en Jan nog samen waren, maar die vriendschap bekoelde in snelvaart na de break-up.

“Ik heb Yolanthe sinds Jan en zij uit elkaarzijn nooit meer gesproken. Maar ik zit er helemaal niet op te wachten. Ik heber ook een punt achter gezet. Ik ben er helemaal klaar mee. Ik mis haar geenseconde,” vertelt Monique in weekblad Primo.

Na de break-up deed Yolanthe alsof zij de gebeten eend was, die niets verkeerd had gedaan. Hier is echter helemaal niets vanwaar, zo vertelt het zusje van Jan Smit. “In die hele situatie is zoveel gezegd en langniet altijd de waarheid. Dat stoort me. De verkeerde mensen zijn gestraft.Terwijl andere mensen ermee weg zijn gekomen. Dat vond ik niet eerlijk. Nu leekhet net alsof Yolanthe alles goed had gedaan en dat was toch echt niet zo.”

Monique is op zichzelf gaan wonen in Volendamen Yolanthe’s moeder woont nog steeds in het vissersdorp. De blondine enbrunette komen elkaar dus regelmatig tegen. “Ik zie haar wel eens lopen, maarik zoet het contact niet meer op. Daar is teveel voor gebeurd. Verder heb ikbegrepen dat ze met Wesley gaat trouwen. Nou, ze zullen wel gelukkig worden hè,al moet ik het nog zien.”

Met haar nieuwe schoonzusje Liza kan Moniquehet gelukkig uitstekend vinden. “We zien elkaar erg vaak en het is met z’nalles, met mijn vader en moeder erbij, erg gezellig. We hadden het niet beterkunnen treffen.”