Monique Smit (20) woont samen

Monique Smit is alweer 8 maanden samen met FC Volendam-voetballer Jeffrey Blok en inmiddels woont het stel samen. “Jeffrey is de liefde van mijn leven.”

MoniqueSmit is allang meer dan het zusje van Jan Smit. Ze presenteert eenkinderprogramma en werkt hard aan haar zangcarrière. Op liefdesgebied is deblondine sinds 8 maanden gelukkig met de uit Haarlem afkomstige Jeffrey. Hijdoet hard zijn best om in het eerste elftal van FC Volendam terecht te komen. 

“Ik hebinmiddels mijn eigen huisje in Volendam en daar wonen we nu samen,” verteltMonique. “Ja, zo goed gaat het gewoon tussen ons. Ik ben echt nog nooit zoverliefd geweest. Weet je wat het rare is? We zijn nu inmiddels alweer achtmaanden samen en nog steeds moet ik glimlachen als ik hem zie. Echt waar: elkekeer! Jeffrey is  zo ontzettendlief voor me en ik voel me echt op mijn gemak bij hem. En hij kan ook goedopschieten met mijn familie, wat natuurlijk ook wel erg prettig is.”

Devoetballer valt goed in de smaak bij grote boer Jan, die groot fan is vanFC Volendam. “Vanmiddag was Janbijvoorbeeld nog even bij ons op bezoek en dan is het meteen hartstikkegezellig met z’n allen! Misschien kun je het op mijn leeftijd nog niet zeggen,maar Jeffrey is volgens mij inderdaad de liefde van mijn  leven.”

Nu Moniqueeen vaste vriend heeft ziet ze er beter uit dan ooit. Waar Monique eerder nogwel eens min of meer overtollige rondingen vertoonde, zit ze nu superstrak inhaar vel. Wat is haar geheim?“Dat heb ik niet. Het klinkt misschien een beetje stom, maar het komt ereigenlijk gewoon op neer dat ik mijn babyvet ben kwijtgeraakt. Vriendinnen vanmij zeiden dat het ook kan komen doordat ik verliefd ben. Daar schijn je enormvan af te vallen!”