André en Monique

Monique laat zich uit over trouwgeruchten met André Hazes

Monique Westenberg blikt op Instagram terug op de “heerlijke” vakantie die ze met haar ex-vriend André Hazes en hun zoontje in Florida heeft beleefd. In haar bericht reageert de 44-jarige ook meteen op geruchten dat zij en de 28-jarige zanger weer bij elkaar zouden zijn.

“Florida wat was je heerlijk! Zo leuk gehad met elkaar, in alle rust. Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen”, aldus Monique.

De afgelopen tijd deden geruchten de ronde dat Monique en André in de Verenigde Staten weer aan een mogelijke hereniging zouden werken, nadat vorig jaar maart bekend werd dat ze uit elkaar gingen. Of de twee ook echt aan hun relatie hebben gewerkt, laat Monique in haar bericht in het midden. Wel hebben ze volgens haar “rondgereisd, gezwommen, gegeten, strandwandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten! Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt.”