×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique Klemann leerde Victor Reinier zoenen

31.05.2018 -

Acteur Victor Reinier leerde op zestienjarige leeftijd zoenen van zangeres Monique Klemann. De Flikken Maastricht-acteur was als puber heel onhandig met meisjes, onthult hij aan de Volkskrant in een interview over zijn tijd op de middelbare school.


'Ik wist wel hoe ik vrienden met ze moest zijn, maar verkering hebben? Ik wist echt niet wat ik daarmee aan moest. Ik dacht alleen maar: straks moet ik met ze naar bed. Eigenlijk heeft Monique Klemann, zangeres van Loïs Lane, dat veranderd. Die zette me toen ik zestien was tegen de muur en begon me te zoenen. Toen ben ik een beetje uit mijn schulp gekropen', aldus de acteur.

De dyslectische scholier versleet zes middelbare scholen in Amsterdam. 'Hoe moeilijk lezen ook voor me is, dat geworstel met woorden heeft ook veel opgeleverd', blikt Reinier terug. 'Ik ben lenig met taal, want als je woorden die je niet begrijpt gaat opzoeken, vind je ook altijd acht synoniemen. Van al die dingen heb ik profijt nu ik scripts schrijf voor Flikken Maastricht – óók van het feit dat ik voor bètavakken moest kiezen. Want een whodunit is een puzzeltje en daar zijn die romantische alfa's minder goed in'.