×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique herdenkt haar overleden ‘liefde’

28.05.2018 -

Monique Westenberg kreeg begin mei het nieuws te horen waar zij al lange tijd bang voor was. Haar grote 'liefde', hondje Dunya, overleed toen Monique op vakantie was met haar gezin. Vandaag staat de blondine stil bij het grote verlies.


'Je was een week oud toen ik je voor de eerste keer zag en pas drie weekjes toen ik je bij me kreeg. Ik bracht jou en je broertjes en zusjes groot met de fles omdat je mama geen melk meer kon geven en en sinds dat moment waren wij onafscheidelijk', begint Mo het emotionele betoog. 

De twee hadden een 'bijzondere band': 'Jij maakte deel uit van mijn reis naar het volwassen worden. Jij was er, onvoorwaardelijk. Er was geen Monique zonder Dunya, jij was altijd naast mij. Samen zijn we acht keer verhuisd. Personen kwamen en gingen tijdens onze reis, maar jij bleef altijd. Jij was het begin van mijn gezin, je was mijn eerste meisje en dat zal je altijd blijven'. 

Monique hoopt dat ze haar hondje ooit weer tegenkomt: 'Ooit zei iemand mij dat jouw ziel al eeuwen met mij mee reist en ik hoop zó dat wij ooit weer samen zullen zijn. Mijn hart is niet compleet. Ik mis je, mijn meisje, mijn wereld'. 

 

Je was één week oud toen ik je voor de eerste keer zag en pas drie weekjes toen ik je bij me kreeg. Ik bracht jou en je broertjes en zusjes groot met de fles omdat je mama geen melk meer kon geven en sinds dat moment waren wij onafscheidelijk. Jij maakte deel uit van mijn reis naar het volwassen worden. Alle ups&downs doorstond jij met mij. Jij was er, onvoorwaardelijk. Altijd! Er was geen Monique zonder Dunya, jij was altijd naast mij. Ik verkoos jou boven het uitgaan, want ik wilde mijn weekenden met jou doorbrengen, samen naar het strand of bos. Daar waren we allebei gelukkig. Samen zijn we acht keer verhuisd. Personen kwamen en gingen tijdens onze reis, maar jij bleef altijd. Jij werd geliefd door iedereen, “wat een bijzonder beestje” kreeg ik zo vaak te horen. Mensen hielden écht van jou, zelfs degene die beweerde niet van honden te houden. Omdat ik jou overal mee naar toe nam heb ik zo ontzettend veel mooie herinneringen met jou. Meer dan met welk persoon dan ook. Die koester ik! Jij was het begin van mijn gezin, jij was mijn eerste meisje en zal dat altijd blijven. Ik mis je onbeschrijflijk veel, maar ben je zo dankbaar dat jij er voor koos in mijn leven te komen. Door jou bleef ik altijd sterk, door jou leerde ik wat verantwoordelijkheid inhield en door jou heb ik het geluk onvoorwaardelijke liefde te kennen. Ooit zei iemand mij dat jouw ziel al eeuwen met mij mee reist en ik hoop zó dat wij ooit weer samen zullen zijn. Mijn hart is niet meer compleet. Ik mis je, mijn meisje, mijn wereld“You can check out anytime you like, but you can never leave”

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op