Monica Geuze

Monica Geuze haalt uit naar Britt Dekker

Monica Geuze heeft in de podcast ‘Geuze en Gorgels’ geen goed woord over voor het gedrag van Britt Dekker op het het Televizier Ring-Gala. Ze vindt de blonde presentatrice ‘asociaal’ en legt haarfijn uit waarom.

Over het gala vertelt Monica, die genomineerd was voor Televizier-Ster beste talent: “Ik ben meteen gaan zitten in de zaal, maar er was blijkbaar een Rode Lopershow. Dus ik zit daar, zie ik ineens Rob Kemps en Raven van Dorst bij Britt Dekker staan. De mensen waarmee ik genomineerd was. En ik stond daar niet bij. Nou prima, misschien hoorde ik daar niet te zijn, weet ik veel.”

Sneer

Monica vervolgt: “Zij zitten elkaar daar een beetje op te hemelen. Zegt Raven; maar er is toch nog iemand genomineerd? Waarop Britt Dekker zegt: ‘Ja, Monica. Maar ik nodig hier alleen mensen uit die ik leuk vind.” Een ronduit asociale uitspraak, vindt de vlogster. “Hoezo is het nodig om dat te zeggen? Ik ben al stikzenuwachtig door de nominatie. En dan zit ik met allemaal mensen die wat moeten voorstellen naar een scherm te kijken en dan krijg ik een dikke sneer. Ik vond het niet leuk.”