×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar

Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar
15.11.2019 -

Monica Geuze en Lars Veldwijk hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat meldt de vlogster op haar Instagram.


Monica en Lars hebben samen besloten om uit elkaar te gaan. ‘Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!❤️’

Monica liet onlangs al weten dat ze niet zomaar van plan is om haar grote liefde Lars Veldwijk achterna te reizen als hij naar een buitenlandse club gaat. ‘Ik gun hem alles en als hij vindt dat hij moet gaan, dan moet hij dat ook zeker doen. Zara-Lizzy en ik redden het wel. Ik ben hartstikke flexibel, onze dochter is nog jong en er is Face-Time. Maar als ik het niet zie zitten, dan ga ik niet met hem mee’, aldus Monica.

Monica en Lars hadden sinds december 2016 een relatie. Een paar maanden later ging het koppel tijdelijk uit elkaar. Reden was dat Lars voor een voetbalclub in Noorwegen speelde, en hierdoor niet genoeg tijd in zijn liefdesleven kon stoppen. Ruim een jaar geleden kregen ze samen een dochtertje, Zara-Lizzy. Lars heeft daarnaast een zoontje uit een eerdere relatie.

Lees ook:

Dave Roelvink over breuk met Julia: ‘Ik heb het er moeilijk mee’

Zó heeft André zijn nieuwe vlam Bridget versierd

Zijn André en Bridget begonnen aan hun charmeoffensief?