×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mogelijk schadeclaim voor Heather Locklear

5.07.2018 -

Heather Locklear heeft mogelijk een strafzaak aan haar broek hangen omdat ze twee weken geleden in een dronken bui een politieagent en een ambulancebroeder heeft aangevallen.


De ambulancedienst heeft volgens TMZ nu een letselschadeadvocaat in de arm genomen die er waarschijnlijk ook een schadevergoeding probeert uit te slepen. De ambulancebroeder beweert namelijk dat hij serieuze verwondingen heeft opgelopen door de aanval van de Melrose Place-actrice en dat haar scheldpartij hem ook emotionele schade berokkende. De advocaat wil vooralsnog geen uitspraken doen.

De hulpdiensten werden ingeschakeld door een familielid van Locklear, die onder invloed zou zijn geweest. Toen de agent arriveerde en hij probeerde Locklear van haar familieleden te scheiden, deelde de actrice een klap uit. Ook een ambulance werd opgeroepen. Een van de broeders kreeg een trap toen hij probeerde Locklear op een brancard te krijgen.