Moeilijke tijd voor Badr Hari

Badr Hari last een rustpauze in. De kickbokser heeft een moeilijke periode achter de rug en hij wil de komende tijd 'alles op een rijtje zetten'.

"In aanloop naar de zomer heb ik het nodige voor m'n kiezen gehad", schrijft de 29-jarige vechtsporter op Facebook. "En dan heb ik het niet over de liefde, sport of wat dan ook. Puur in de privésfeer (familie). Ik heb nagedacht en ben tot mijn beslissing gekomen dat het beter is voor mij om er voor een onbepaalde tijd tussenuit te gaan." De precieze reden houdt Badr voor zich.

De ex van Estelle Cruijff weet nog niet hoe lang hij rust neemt, maar hij is niet van plan om defintief met kickboksen te stoppen. "Ik hoop dat ik nadat ik mezelf terug heb gevonden goed in m'n vel zit, zodat ik de mensen weer kan laten genieten van onze sport. Ik wil iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor alle steun en berichtjes die ik allemaal heb mogen ontvangen."

Hari werd in februari schuldig bevonden aan een reeks mishandelingen in het uitgaansleven en een verkeersmisdrijf. Onder meer het belangrijkste feit in de zaak, de ernstige mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens het dancefeest Sensation, is door de rechtbank bewezen verklaard. De geboren Amsterdammer ging tegen dit vonnis in hoger beroep.